Om oss

Vi på MikS LedarCoaching brinner för att utveckla ledare och grupper. Med vårt stora nätverk av samarbetspartner kan vi forma en skräddarsydd lösning som passar just dig eller din grupp. Vi vill vara det solklara alternativet för alla organisationer, som genom arbetsglädje och engagemang vill nå nya höjder.

Vi vet att ingen är perfekt, men vi vet också att alla kan bli bättre. Både ledare och grupper kan utvecklas om de har rätt coachning att göra just det. En trygg grupp med en tydlig ledare både mår bättre och presterar bättre. Att satsa på ditt ledarskap och din grupp är bra för lönsamheten!

grundare av ledarskapsutbildning distans

Miks LedarCoachings grundare Marie Svedberg Axelson

Vi hjälper andra att lyckas

Att hjälpa andra lyckas är vår melodi. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat ledarskapsutbildning på distans, HR-tjänster, coaching och workshops. Vi tror på att alla individer kan uppnå sin fulla potential genom rätt verktyg. Därför stödjer vi även organisationer som har samma synsätt som vi, bland andra KRIS (Kriminellas Revansch I Samhället) och Giving People. I allt vi gör är vi eniga om följande: Effektiv kommunikation är a och o!

vi stödjer Giving People
Vi stöttar KRIS (kriminellas revansch i samhället)

Tveka inte att kontakta oss om du också vill utvecklas som ledare!